//

10 beste autogadgets voor de ultieme roadtrip

  • HUDWAY Cast verandert elke smartphone in een frontdisplay voor uw voertuig en projecteert de GPS in een transparant display voor u.
  • Het is geen gemakkelijke taak om dingen bezig te houden tijdens een roadtrip, maar een draagbare stofzuiger zoals de Armor All 12V Car Vac kan wonderen doen voor het schoonmaken van uw voertuig.
  • Handpresso Auto is een koffiezetapparaat dat is ontwikkeld voor gebruik in de auto en is aangesloten op de aansteker.

Met de auto reizen betekent veel tijd achter het stuur. Gelukkig zijn er tal van opties om uw rijgedrag en rijervaring te verbeteren door het veiliger, soepeler en aangenamer te maken.

Of u nu het interieur schoon en netjes wilt houden, uw apparaten onderweg wilt opladen, uw smartphone met uw auto wilt verbinden of uw leven wilt redden – met deze beste auto-interieuraccessoires en slimme auto-accessoires, u bent in goede handen voor uw gemotoriseerde reizen.

1. HUDWAY Heads-Up Display

Het eerste auto-apparaat in zijn soort, HUDWAY Cast verandert elke smartphone in een frontdisplay voor uw voertuig en projecteert de GPS in een transparant display voor u. Het is compatibel met Android- en iOS-apparaten en kan ook worden gebruikt om oproepen te ontvangen, teksten te lezen en muziek te bedienen.

2. Thule Motion XT XXL Rooftop Cargo

Met 22 kubieke voet biedt de Thule Motion XT XXL-laadbak ruimte voor al uw persoonlijke bezittingen tijdens de volgende grote roadtrip. De stijve bagagerek is elegant en eenvoudig te installeren. Het heeft een soepel SlideLock-systeem en een ingebouwde koppelindicator die klikt wanneer deze is bevestigd. De dubbelzijdige opening biedt gemakkelijke toegang tot uw apparatuur vanaf beide zijden van het voertuig.

3. Armor All Car Stofzuiger

Het is geen gemakkelijke taak om dingen bezig te houden tijdens een roadtrip, maar een draagbare stofzuiger zoals de Armor All 12V Car Vac kan wonderen doen bij het schoonmaken van uw voertuig. Dit lichtgewicht, compacte en gebruiksvriendelijke draagbare apparaat kan worden aangesloten op het 12-volt stopcontact van uw auto en kan nat en droog vuil bevatten. Hij is speciaal ontwikkeld voor het interieur van uw auto en heeft een geïntegreerd indelingsgereedschap voor moeilijk bereikbare hoeken en een praktische LED-zaklamp voor gebruik in het donker.

4. Alexa-geactiveerde Roav VIVA autolader

Breng Amazon Smart Voice Service in uw auto met Ankers Roav VIVA. Dit dual-port USB-apparaat is de eerste Alexa-compatibele autolader en kan worden aangesloten op je sigarettenaansteker. Juice je werknemers en geef toegang tot meer dan 25,000 Alexa-vaardigheden. Naast spraakgestuurde navigatie, handsfree bellen en muziekstreaming, kunt u hiermee ook slimme apparaten op afstand in uw huis bedienen.

5. Handpresso Auto Hybride Koffiezetapparaat

Het internet staat vol met geweldige accessoires voor koffieliefhebbers die onderweg zijn, maar als het gaat om roadtrips, kunnen maar weinig mensen Handpresso Auto volgen. Dit koffiezetapparaat is ontwikkeld voor gebruik in de auto en is aangesloten op de aansteker. Een perfecte espresso van barista-kwaliteit wordt geleverd in slechts 2 minuten.

6. Nonda ZUS Smart Tyre Safety Monitor

Met ZUS, het nieuwste apparaat aan boord van Nonda, kunt u de bandenspanning in realtime volgen vanaf uw mobiele telefoon. Dankzij het innovatieve AccuTemp-algoritme detecteert de Smart Tire Safety Monitor langzame lekken voordat het te laat is.

7. AutoXscape levensreddende tool

Wat zou u doen als u na een ongeval vastzat in een kapotte auto? In het ergste geval is AutoXscape uw uitweg. Dit 3-in-1 automatische aluminium noodhulpmiddel van militaire kwaliteit dient als raamschakelaar, gordelsnijder en noodzaklamp, die allemaal cruciaal kunnen zijn in wanhopige situaties.

8. Automatische Pro-adapter

Verbeter uw rijervaring met Automatic Pro. Dankzij de grote galerij met applicaties en de permanente 3G-verbinding kan deze kleine je auto volgen, frustrerende motorlichten op je dashboard diagnosticeren en zelfs hulpdiensten bellen in het geval van een ongeval.

9. BACtrack S80 Pro Blaastest

Uitgerust met politiesensortechnologie, is de BACtrack S80 Pro een van de beste draagbare blaastoestellen die je tegenwoordig kunt kopen.

Deze eersteklas persoonlijke blaastest biedt niet alleen de meest nauwkeurige testresultaten, hij is ook uiterst gemakkelijk te gebruiken en te lezen en wordt geleverd met wegwerpbare hygiënemondstukken.

10. USB Solar Charge Car TPMS Bandenspanningscontrolesysteem

Zonne-energie opladen. Hoge en lage druk, lekalarm. LCD-scherm, eenvoudige gebruikersinterface. Hoge nauwkeurigheid, met behulp van Freescale geïmporteerde chips. Real-time monitoring van bandenspanning en temperatuur. Slim starten: parkeren gaat automatisch slapen, de auto begint automatisch wakker te worden.