Entertainment voor lange autoritten

Je kent het wel, die urenlange ritten in de auto onderweg naar vakantie of werk. De minuten die voorbij lijken te kruipen wanneer je tijdens de spits in de file staat. Gelukkig bestaan hier simpele oplossingen voor die ons entertainment kunnen bieden wanneer we enorm veel tijd in de auto doorbrengen. Van een audioboek tot een fleshlight en van reisspellen tot meditatie. Lees snel verder.

Audioboeken: reis naar nieuwe werelden

Audioboeken zijn de perfecte vorm van entertainment voor lange autoritten. Zo wordt je naar een andere wereld gebracht, zonder dat je je focus op de weg verliest. Of je nu de voorkeur geeft aan een non-fictie, roman, thriller of sci-fi boek, er is altijd wel iets voor jou te vinden. Er zijn duizenden audioboeken te vinden via platformen die zich hierin specialiseren, zoals Audible of Storytel. Zo ‘lees’ je in een week misschien wel een heel boek uit in de file, terwijl je normaal gesproken in stilte voor je uit zou staren. 

De ultieme ontspanning

Heb jij een zelfsturende auto? Heel handig, op deze manier gaat er namelijk een wereld aan entertainment opties in de auto voor je open. Na een lange dag op kantoor ben je vast aan ontspanning toe. Dit geldt natuurlijk ook wanneer je al uren aan het rijden bent en het einde nog niet in zicht is. In deze gevallen kun je jezelf van stress ontdoen door te masturberen. Gebruik je handen, of een speeltje zoals een fleshlight en ontspan. Blijf natuurlijk wel op de weg letten!

Meditatie: laat de stress van je schouders glijden

Heb jij een auto die je zelf moet besturen maar wil je ook graag van je stress af? Dan is meditatie een goede optie. Nee, meditatie betekent niet dat je met je ogen dicht in de kleermakerszit hoeft te zitten. Het gaat erom dat je je focust op het hier en nu terwijl je je focust op je ademhaling. Er zijn tal van apps die je helpen met begeleide meditaties speciaal voor autoritten.

Reisspellen: ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Heb je gezelschap, maar vervelen jullie je na uren rijden een beetje? Dan is het spelen van reisspellen erg leuk om jezelf en je vrienden of familie te vermaken. Speel bijvoorbeeld autobingo en ga op zoek naar specifieke objecten zoals rode of gele auto’s, vrachtwagens of borden met ‘100’ erop. Ook kun je het bekende ik zie, ik zie wat jij niet ziet spelen. De tijd zal een stuk sneller gaan voor iedereen in het voertuig!

 Lange autoritten is vaak iets waar we tegenop zien. Dit hoeft helemaal niet. We kunnen de tijd namelijk op verschillende manieren doden. Van het luisteren naar een audioboek tot het spelen van een spel en tot rust komen. Zo vliegt de tijd snel voorbij.