Alles wat je wilt weten over de nieuwe Renault Austral

De SUV’s van Renault zijn populaire middenklasse auto’s van het Franse merk Renault die al jarenlang worden geproduceerd. Eén van de nieuwste SUV modellen is de Renault Austral. De nieuwe Renault Austral is een ruime en comfortabele auto die ook goed geschikt is voor gezinnen. Deze auto heeft een modern en sportief design en is uitgerust met de nieuwste technologieën van deze tijd. Lees snel verder als je meer te weten wilt komen over dit nieuwe model van Renault.

Elektrisch

Wat de Renault Austral uniek maakt, is onder andere zijn elektrische aandrijflijn. De auto is beschikbaar met zowel een volledig elektrische aandrijflijn als een hybride aandrijflijn, afhankelijk van jouw voorkeuren. Dit maakt de Renault Austral een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor iedereen die positief wilt bijdrage aan het milieu.

Grootte, functies en veiligheid

Wat betreft het interieur van de Renault Austral is het ruim en biedt het ruimte aan vijf personen. Daarnaast heeft het een ruime kofferbak en een elegante en stijlvolle interieur met hoogwaardige materialen en moderne voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan een touchscreen en een Apple CarPlay of Android Auto systeem. Op het gebied van veiligheid scoort de Renault Austral ook relatief hoog. De auto is voorzien van een aantal actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder adaptive cruise control, dodehoek assistentie en automatische noodrem brake technologie.

Renault

Al met al is de nieuwe Renault Austral een uitstekende keuze voor rijders die op zoek zijn naar een comfortabele, veilige en duurzame auto. Renault is een Frans automerk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1899 door de broers Louis, Marcel en Fernand Renault en is sindsdien uitgegroeid tot een van de bekendste en meest vertrouwde automerken ter wereld. Het is een bekende autofabrikant en heeft een uitgebreid aanbod aan modellen voor zowel particulieren als bedrijven. Renault produceert daarnaast ook vrachtwagens, bussen en zelfs tractoren. Het automerk beperkt zich dus niet alleen tot auto’s. Voornamelijk op het gebied van duurzaamheid is Renault een pionier. Het bedrijf heeft verschillende elektrische en hybride modellen in haar assortiment, zoals onder andere de Renault Austral. Dit brengt vele voordelen met zich mee in een tijd waarin duurzaamheid als belangrijk wordt geacht.