Top 7 bedrijfsvoertuigen van 2023

Ben jij opzoek naar de beste bedrijfswagen van 2023? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij zetten de beste bestelwagens van dit jaar voor je op een rij! 

Er zijn inmiddels zo veel verschillende bestelwagens om uit te kiezen. Dat maakt de markt behoorlijk ingewikkeld. Het aanbod is zo groot dat je het overzicht kwijtraakt. Maar wij gaan je met deze top 10 voor 2023 helpen met het maken van de geschikte keuze voor jouw onderneming. 

Volkswagen Transporter (nieuw model) 

In Nederland is dit veruit de bestverkochte bedrijfswagen. Meer dan 12 miljoen zijn er in Nederland al verkocht en we zijn nog steeds aan het tellen. Vroeger had je maar een paar maten van deze bedrijfsvoertuigen van Volkswagen. Maar inmiddels heb je allerlei soorten en maten. Ook de kleur kan je helemaal aanpassen op jouw onderneming. 

Opel Vivaro 

Een andere goed verkochte bedrijfswagen in Nederland is de Vivaro. Dit is een ruime wagen die voorzien is van veel gemakken. De oudere modellen staan bekend als onverwoestbaar. De nieuwere modellen moeten zich nog bewijzen, maar de naam zegt eigenlijk al genoeg. Hij is erg praktisch en niet te duur! 

Fiat Doblo 

Wil je wat minder vervoeren, en rijden alsof je in een gewone personenauto zit? Dan is de Fiat Doblo wat voor jou. Deze bedrijfswagen is klein van stuk en heeft toch nog een heel praktisch laadvermogen. Daarnaast rijdt hij ongelofelijk lekker en is de prijs zeer aangenaam. Voor veel ondernemers is dit de bedrijfsauto to go! 

Mercedes Benz

Misschien dacht jij, ik ben opzoek naar de beste bedrijfswagen en dat is toch echt de Vito. Niets is minder waar, dit is een bedrijfsauto waarmee je zeker kan aankomen op de klus. Maar hij is pittig duur voor de doorsnee ondernemer. Vooral wanneer er steeds een ander in de bus rijdt kan je misschien beter kiezen voor een iets goedkoper model zoals een Volkswagen.

Nissan NV200 

Sinds een tijdje valt ook de Nissan NV200 te bewonderen op onze snelwegen. Vooral het elektrische model is zeer goed verkocht in Nederland. Dit komt mede door zijn uitstraling, en omdat hij compact is maar toch ruim. Hij is iets minder breed dan een normale bedrijfswagen. Hierdoor wordt hij in grote steden vaak als taxi gebruikt. 

Renault Kangoo 

Wil je toch liever een wat goedkopere bedrijfswagen? Dan raden wij je aan om te gaan voor de Renault Kangoo. Qua model lijkt hij veel op de Nissan NV200, maar de opties zijn er iets minder. Het fijne is dat de techniek hierdoor makkelijk en simpel te onderhouden is. Hierdoor zie je nog steeds veel Renault Kangoo’s van het oudere model op de weg. 

Volkswagen Crafter 

Je wil liever toch nog wat groter rijden dan de bedrijfswagens hierboven? Dan is de nieuwe Volkswagen Crafter wel wat voor jou. Deze bedrijfswagen kan je krijgen in flinke formaten waardoor en makkelijk meerdere pallets mee de auto ingaan. Voor het pakketvervoer de ideale bus!