/

Beste Auto Telefoonhouder in 2020

Je telefoon in de auto gebruiken is erg gevaarlijk en daarom ook verboden. Toch is het soms fijn om deze als navigatie te kunnen gebruiken of om handsfree te bellen voor je werk. Een oplossing hiervoor is een telefoonhouder voor in de auto. Vaak zijn deze houders makkelijk te monteren. Hiermee mag je gewoon bellen en navigeren tijdens het rijden, zonder een bon te verwachten. Wij zetten de beste auto telefoonhouders in 2020 voor jou op een rij.

Montage op dashboard of raam

Meestal worden de meeste telefoonhouders bevestigd met een zuignap op het raam. Deze zuignappen zijn de laatste jaren steeds beter ontwikkeld, waardoor je ze vaak ook kunt bevestigen op iets minder effen oppervlakken. Je kunt ze bijvoorbeeld bevestigen op het dashboard. Ook zijn er houders die met een plakstrip bevestigd kunnen worden op het dashboard.

Montage in het ventilatierooster

Er bestaan ook telefoonhouders die je kunt bevestigen aan het ventilatierooster. Deze houders kun je doormiddel van een klemmetje bevestigen aan de lamellen van een ventilatierooster. Check van tevoren wel even over wat voor soort lamellen je auto beschikt. Om de klemmetjes te kunnen bevestigen zijn er namelijk rechte lamellen nodig. De ventilatieroosters in bijvoorbeeld een Mini Cooper zijn vaak rond en daarom niet compatible met de klemmetjes van de houders.

De beste telefoonhouders in 2020!

Hier zijn ze dan! Een lijst van de beste telefoonhouders in 2020.

Azuri autohouder universeel luchtrooster magneet

Deze autohouder plaats je tussen het ventilatierooster van je auto. De houder is magnetisch. Bevestig een magneet op je smartphone en je toestel zit veilig vast op de houder.  Het hoesje om je telefoon kan je gewoon laten zitten, want de magneet plakt aan elk oppervlak. Deze telefoonhouder is universeel in gebruik, waardoor elke telefoon er in past. Een nadeel aan deze houder kan zijn dat je de telefoon niet draadloos kan opladen. Om je telefoon op te laden in de auto, heb je een telefoonkabel nodig, die je in de telefoonlader in in de USB-poort stopt. Op deze manier kun je toch jouw telefoon opladen en zal je halverwege niet zonder navigatie komen te zitten. Deze houder is verkrijgbaar voor slechts € 14,99.

iOttie Easy One Touch 3 

De zuignap van deze telefoonhouder zorgt ervoor dat je hem bijna op elk oppervlakte kan plaatsen. Hierdoor is het geen probleem om de beste positie te kunnen vinden, waarmee je jouw zicht op de weg niet belemmert. Daarnaast is de houder erg makkelijk te verstellen. Het verstellen doe je door middel van het kogelgewricht. Hiermee krijg je altijd de perfecte kijkhoek. Als je even op het toestel wilt kijken tijdens het rijden, hoef je de ogen niet van de weg te houden. Je kunt veilig navigeren, Skypen en bellen terwijl je onderweg bent. De houder kost € 34,95.

BlueBuilt Universele Telefoonhouder

Deze telefoonhouder is gemaakt voor een telefoon die tussen de 55 en 90 millimeter breed is. De houder is makkelijk te draaien waardoor je altijd goed zicht hebt op het scherm. Je bevestigt deze houder door hem in het ventilatierooster te klikken. De BlueBuilt Universele Telefoonhouder kost slechts € 19,99.

Baseus Draadloze Qi Autohouder

Wil je van alle gemakken voorzien zijn? Dan is de Baseus Draadloze Qi autohouder een goede keuze. Deze houder is namelijk gemakkelijk te installeren en ook erg handig in gebruik. Je kunt je smartphone er zonder problemen in zetten en uithalen. De houder monteer je in het ventilatierooster. Bepaal zelf de hoogte zodat je je telefoon gemakkelijk als navigatie kunt gebruiken. Daarnaast heeft deze houder een draadloze oplader; geen losse telefoonkabels meer! Zo weet je zeker dat je nooit zonder batterij komt te zitten. Omdat de houder zo veel specificaties heeft behoort hij tot de beste telefoonhouders! Hij kost € 22, 95. 

OwlyVision Magnetische Zuignap Telefoonhouder

De telefoonhouder van OwlyVision bevestig je op jouw dashboard of voorruit. Hierdoor kun je hem in verschillende posities plaatsen, zotdat jij het beste zicht hebt op het scherm. Je telefoon belemmert jouw zicht op de weg niet, maar je kunt hem wel makkelijk gebruiken als navigatie. Je telefoon klik je aan de houder vast doormiddel van magneten. Deze houder is geschikt voor bijna alle telefoons. De enige eis die wordt gesteld, is dat jouw smartphone een diameter tussen de 3,5 tot 7 inch heeft en niet meer weegt dan 500 gram. Gelukkig voldoen de meeste telefoons hieraan! Hij kost € 24,95.

AnyGrip Stretchy Universal Passive Holder

Een andere houder die zeker niet in dit rijtje mag ontbreken is de AnyGrip Stretchy Universal Passive Holder. Deze universele houder is geschikt voor alle telefoons. De houder kun je doormiddel van een zuignap bevestigen aan elk oppervlakte. Indien de zuignap niet perfect werkt, kun je de telefoonhouder ook bevestigen door middel van de bijgeleverde sticker. Deze telefoonhouder heeft geen draadloos opladen, dus een eigen telefoonkabel is wel handig. De houder werkt wel perfect met een hoesje en is erg gebruiksvriendelijk. Hij kost € 25,99.

Kenu Airframe

Als je onderweg bent en je krijgt een zakelijk telefoontje is het belangrijk dat je handsfree kunt opnemen. Hiervoor is de Kenu Airframe ontwikkeld. De Kenu Airframe is eenvoudig te bevestigen door de pootjes in het ventilatierooster te schuiven. Hierdoor kun je hem altijd op de gewenste hoogte plaatsen, waardoor je altijd een goed zicht op de weg houdt. De draaibare klem zorgt er daarbij voor dat je jouw telefoon zowel horizontaal als verticaal kunt draaien. Zo kan je alle mogelijkheden van je smartphone benutten. Ook kun je deze telefoonhouder gebruiken als standaard. Bijvoorbeeld voor naast je laptop tijdens werk. Er passen verschillende telefoons in doordat de klemmen zijn in te stellen tot maximaal 5 inch. Hij kost € 18,49.