De Audi Berline: dé bolide van 2022

Sommige series van grote automerken slaan anders aan dan andere auto’s. Ze vallen meer op, lijken veel meer aanzien te krijgen en zijn een stuk populairder. Denk bijvoorbeeld aan de G-klasse van Mercedes die een enorme hype was. Echter lijkt de Audi Berline de nieuwe auto van 2022 te zijn. Benieuwd wat deze serie zo geliefd maakt?

Sportief ontmoet verfijnd

Voor velen is een droomauto er eentje die de combinatie weet te vangen tussen het spannende van een sportieve wagen en het elegante en luxe van een verfijnde auto. Deze Berliner weten dit als geen ander te doen – sommige modellen doen het goed bij de liefhebbers van sportief rijden, en andere modellen zitten juist goed in de souplesse.

Audi A3 Berline

Dit model is een echte allrounder die zowel sportief als verfijnd en elegant is. Daarmee slaat hij de perfecte brug voor chauffeurs die houden van stoere auto’s, zonder dat ze lomp worden. Als het gaat om verschillende modellen berlines, dan is de Audi A3 Berline echt een auto die zich aan beide kanten van het spectrum bevindt. Een sportief gevoel in een stijlvolle auto: dat klinkt toch als de perfecte ingrediënten voor veel rijplezier?

Audi S3 Berline

Ben je op zoek naar nog meer sportiviteit en power, dan is de Audi S3 Berline het model voor jou. Over genoeg vermogen hoef je je geen zorgen te maken: met 228 kW (310 pk) in de motor zit je écht wel goed voor de nodige kracht. Het model kan slechts in 4,8 seconden van 0 tot 100, en maakt gebruikt van een automatische transmissie.

Audi A4 Berline

Zeg je rijcomfort, dan zeg je dit model. Als je voor je carrière vaak en lang in de auto moet zitten om naar kantoor te gaan, dan doe je dat natuurlijk het liefst wel op de meest comfortabele manier mogelijk. Dit model van Audi weet als geen ander comfort met fashion te combineren, want naast dat dit model er klassiek en stijlvol uitziet, is dit ook de perfecte auto voor iedereen die van comfortabel rijden houdt.

Audi A6 Berline en de Audi A8

Heb je wat meer te spenderen? Dan zijn de Audi A6 Berline en A8 een absolute must have. Wanneer innovatie en precisie hand in hand gaan kom je uit op deze modellen. Maak van elke reis een hoogtepunt met deze modellen.