De bizarste pick up auto’s die je in Nederland kan tegenkomen

In vergelijking met Amerika rijden er niet zo veel pick-ups rond in Nederland. Dit heeft alles te maken met de brandstofprijzen. Maar zo nu en dan zie je er één rijden. Wij hebben de meest bizarre op een rij gezet die je in Nederland kan tegenkomen. 

Volkswagen Amarok Defensie voertuigen 

Sinds een aantal jaren kan je in Nederland ook deze defensie voertuigen tegenkomen. Dit zijn de meest geavanceerde pick ups op de markt en gemaakt voor de meest uiteenlopende missies. Zo zijn voorzien van wapenrekken, hebben ze speciale verlichting en natuurlijk kunnen er geavanceerde wapens op de pick up bevestigd worden. Daarnaast hebben ze trekogen die gemaakt zijn om ze te kunnen vervoeren per schip of zelfs per helikopter. 

Ford F-650 

Je hebt een trap nodig om in te stappen. Zo hoog is deze Ford Pick-up. Daarnaast heb je ook een fortuin nodig om deze pick up te kunnen betalen. Dat zal misschien de reden zijn dat in vergelijking met Amerika weinig mensen in Nederland deze truck in huis hebben. In Nederland heb je door het gewicht een B-rijbewijs nodig om erin te mogen rijden. Daarnaast zal je flink in de buidel moeten tasten bij het pompstation, want ze lopen nog niet op waterstof. 

Testla Cyber Truck 

Deze is nog niet zo lang op de markt. Sinds kort heeft Elon Musk bekend gemaakt dat de Tesla Cyber Truck verkocht gaan worden. Dit worden futuristische pick ups, en natuurlijk helemaal elektrisch. De reden dat hij in deze lijst terecht is gekomen is toch wel zijn bizarre uiterlijk. Het is een auto zoals je hem zou tekenen. Helaas kan je hem nu nog niet tegenkomen, maar als het aan Tesla ligt zal dit niet lang meer duren. 

Mercedes G63 AMG 6×6 

Als je dacht dat het niet gekker kon. Joel Beukers ken je misschien wel van zijn supplementenlijn. Maar waar de meesten hem van kennen is toch wel zijn quote: ‘‘GA VOOR GOUD’’. Inmiddels heeft hij een wagenpark vol met gouden auto’s. Waaronder een bizarre Mercedes G63 AMG 6X6. Voor deze auto moest hij zijn vrachtwagenrijbewijs halen en natuurlijk heeft hij ook deze auto helemaal goud laten wrappen. Dit is misschien wel de meest bizarre pick up die je in Nederland kan tegenkomen.